Yoga på företag eller vid andra evenemang

FÅ IN MER FLÖDE OCH GLÄDJE I ARBETSVARDAGEN!

Hur ser det ut på er arbetsplats? Finns det många ömma nackar, skuldror, ryggar, huvudvärk, stress, sjukdagar och sömnbesvär? Vilka verktyg för återhämtning har ni på arbetsplatsen för att ni som arbetar ska hålla ett helt yrkesliv? 

Den här typen av problem är vardag för många. Arbetsgivare idag behöver måna om sina anställda för att de ska hålla länge. De behöver tänka utanför boxen och vara öppna för verktyg för välmående, minska stressnivåer och verktyg som hjälper för att hantera stress i vardagen.  För chefer är det till stor hjälp med yoga och meditation för att få tid och verktyg att hitta in till det lugna rummet inombords och utifrån en bra magkänsla kunna fatta välförankade beslut utifrån en helhetsbild.

Nu kan ni få hjälp och verktyg genom yoga och meditation på din arbetsplats. Antingen kommer ni till den lokal jag använder för yoga på Helhetshälsan i Vetlanda eller så kommer jag till er och håller yoga på er arbetsplats. Det kan läggas upp som enstaka tillfälle/n eller som en regelbunden terminsvis yoga ex 1 gång per vecka. 

Jag skräddarsyr tillsammans med er typ av yogapass, tid och upplägg utifrån era behov. Yogan som utförs är gjord för att passa alla och kan göras på ett sätt som inte kräver ombyte eller liknande så yogan smidigt blir en del av arbetsdagen. Vi lägger oftast mycket fokus på andning då det är grunden till spänningar och stress. 

Att få möjlighet att träna yoga på arbetsplatsen har i svenska studier visat sig som ren vinst för alla inblandade.  Minskade antal sjukskrivningsdagar är en av de största förändringarna som visade sig i studier.  Vanliga effekter av yogan är dessutom ökad känsla av balans, bättre sömn, starkare immunförsvar, bättre koncentration, minskad stelhet, minskad stress mm. Dessutom upplevs ofta att gemenskapen i arbetsgruppen stärks, personalen blir gladare och piggare, prestationsförmåga och stresstålighet ökar. Många företag använder yoga på arbetsplatsen för att minska stress, stelhet och värk hos sina anställda.

Eftersom yoga och meditation är friskvård är det dessutom en avdragsgill och skattefri kostnad!

Priser för yoga engångsvis eller som flergångsvis( ex 10-ggr på en termin eller liknande) på FÖRETAG, ARBETPLATSER, SKOLOR ( personal eller elever), HÄLSODAGAR, KONFERENS, MÖHIPPA eller liknande lämnas vid kontakt. 

Pris för FÖRELÄSNING, WORKSHOPS mm lämnas vid kontakt.

 
Välkommen att kontakta mig för mer information, samarbete och skräddarsydda upplägg!