UNDERBAR YOGA-WORKSHOP FÖR SELFOMPASSION/ SJÄLVMEDKÄNSLA!

 

                                 

 

 

Varmt välkommen till en underbar workshop

för medvetenhet och ökad självmedkänsla,

för ett stilla sinne och mjukare hjärta!

 - Till ett hjärta där du själv får plats!

 

Har du upptäckt att du kan ha en stark självkritisk röst, höga inre krav som kommer sig av allt för höga ribbor som du bygger att du bör nå upp till? 

Skam, stress och självförakt växer. Landa i upplevelsen av ett mjukare hjärta. Stillhetsom sprider sig ikropp, själv och sinne. Vägen från den självkritiskarösten går via ... SJÄLVMEDKÄNSLA. Kanske har du hört taals om det, kanske inte!

 

I den här workshopen kommer du få kännedom om vad självmedkänsla är och hur du kan stärka den. Du kommer att få öva på att känna självmedkänsla genom yoga och guidade meditationer som boostar din självmedkänsla. 

I nyare studier har man kommit fram till att  det är just självmedkänslan och inte självkänslan som är det viktigaste när det handlar om att må gott inombords.

Detta är en stund för dig, en gåva till dig själv och kanske en vän! Inga förkunskaper krävs.  

 

Datum och tid: Söndagen 31/3 Kl 10-14. Te och frukt finns på plats.

Plats Helhetshälsan, Lasarettsgatan 8 A 574 32 Vetlanda. En trappa ned i lokalen. Kom helst 10 min innan start då dörren låses när passet börjar. Träning sker under eget ansvar.                                                

Anmäl snarast då det endast finns 17 platser per tillfälle, så först till kvarn!  

Ullmattor, filtar och kuddar finns i lokalen. Mjuka kläder. Inga förkunskaper krävs!         

Anmälan till workshop och ev frågor till: yogamedhjartat@telia.com.     

                                              

Investering: 400 :- per person. Swish nr:1231131499 alt Bankgiro: 829-8820. 

 

Varmt välkommen!    

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Endagskurs/workshop  de-STRESS

 

 

Om Du upplever att stressen påverkar ditt liv – kom då och lär dig hur du reducerar stress, vad som händer i din kropp när du stressar. Ta kontroll över ditt liv med hjälp av yoga och meditation för att komma tillbaka i kraft och glädje igen.
Teori kommer blandas med praktiska övningar. Du kan ha någon typ av stressproblematik eller utmattningssyndrom.

Under kursen får du konkreta verktyg, råd och tips, fakta, yogaövningar och meditationer mot stress och stressjukdom. 

Vi kommer att gå igenom:

 * Vad är stress och vad händer i kroppen vid stress *  Andetaget och dess påverkan *Hur kan jag hjälpa mig själv att må bättre * Enkla andnings och yogaövningar som aktiverar och stärker kroppen. *  Enkla andnings och yogaövningar som bidrar till ökat lugn och återhämtning.  *  Kost och näring – hur påverkar det jag äter  *  Sömnsvårigheter? * Ångest? * Tankens kraft och möjligheter- hur kan jag stilla mina tankar vilket gör mig mer närvarande. 


Du behöver inte ha några förkunskaper eller vara vig. Denna kurs är på inget sätt kontraproduktivt till den hjälp du får från läkare och i medicinska vården. Detta är ett fantastiskt värdefullt komplement! Tempot är lugnt och dagen ger dig återhämtning och påfyll.

Här tillåts du att släppa taget och släppa alla krav och prestation. Du deltar efter dina egna villkor och vilar när du behöver. All yoga är mjuk och inkännande och du gör efter vad du orkar och kan bara vila på yogamattan istället om orken inte finns den här dagen. Du övar på att skapa utrymme för dig själv där du kan återknyta kontakten med din kropp och stilla dina tankar. Kraften som en gång drev dig till stressproblem och kanske utmattning, som gjorde att du körde på trots att kroppen egentligen inte orkade, har du fortfarande kvar och den kommer stötta dig i ditt tillfrisknande. 


Plats: Helhetshälsan, Lasarettsgatan 8 a, Vetlanda. Yogamattor mm finns på plats.

Tid: Söndagen 12/5  kl 9.00-15.00. Kom i god tid, mjuka varma kläder.

Investering: 790 :- . Te och frukt ingår. Lunch ingår ej, du kan ta med lunch eller äta på stan.

Anmälan: Maila din anmälan och ev frågor till yogamedhjartat@telia.com

 

Varmt välkommen!