Sommaryoga

VÄLKOMMEN PÅ SOMMARYOGA/WORKSHOPS FÖR ALLA,  2018!

Ta tillfället i akt och njuta av härlig yoga utomhus vid ett eller flera tillfällen, oavsett om du yogat innan eller inte, man som kvinna!

 Perfekt tillfälle att prova på yoga om du är sugen på att anmäla dig till någon av mina yogagrupper i höst!  Boka in i kalendern och ge dig tid för en stund med dig själv.

Workshopsen kommer att grunda sig i våra chakran - för glädje, energi och harmoni. Du kommer att landa fysiskt i ditt energisystem, en resa där du kan känna, uppleva och balansera dina chakran. Du inte behöver några förskunskaper inom yoga. Innehåller guidning, yogaövningar och meditation. 

OBS! ÄNDRAD PLATS IDAG 19/6 PGA VÄDER. VI HÅLLER ISTÄLLET TILL PÅ HELHETSHÄLSAN, LASARETTSGATAN 8 A, VETLANDA. SAMMA TID. VÄLKOMMEN!!!

(Vi håller till på grässlätten vid Kvarndammens brygga i Vetlanda, så kom till bryggan så samlas vi där!)

Tid: Tisdag 12/6 och tisdagen 19/6. Kl 18.30- 20.00.

Tag med: yogamatta/liggunderlag/filt att sitta och ligga på, en liten kudde att sitta på och en filt att ha över dig.

Mjuka kläder efter väder. OBS! Inställt vid regn! Om det blir ösregn kan det hända att jag flyttar in workshopsen inomhus i Helhetshälsans lokal samma tid och dag, återkommer på Fb och insta om det blir aktuellt!

Det behövs ingen anmälan då det finns plats för alla utomhus. Kostnad 150:-/ person och pass Betalning sker via swish 1231131499, alternativt kontant. Ta gärna med en/flera vänner som vill prova!     

Ps. Jag har llite extra uteyogamattor som tar med.