Röster om yogan

Röster om yoga hos mig från mina härliga deltagare och klienter:

" Så positivt överraskad. Trodde inte att så enkla övningar kunde påverka mig så mycket"

"Jag har inte haft så lågt blodtryck någonsin som när jag gick på den medicinska yogan hos dig. Jag fick med mig användbara enkla knep/övningar att göra hemma"

"Vilken upplevelse - Jag fick känslan av att direkt få till mig verktyg jag aldrig fått till mig tidigare- som jag kan hjälpa mig själv med i den utmattningsproblematik jag haft sedan länge. Känslan av att hitta min energit och kunna hålla den i mitt space. Fantastiskt! "

" Du har en så skön och lugn och tydlig röst som är lätt att följa"

" Jag har provat flera yogavarianter och är nyfiken på den världen - men jag landar i din yoga och känner att det här är yogan för mig"

"Jag blir lugn och mår så väl efter yogan."

"Jag har haft en klump i magen  i flera månader och känt stor stress - redan efter första yogapasset hos dig kände jag hur kroppen börajde släppa taget om stressen och klumpen i magen löstes upp"

"Fantastiskt härligt"

Gravidyoga - "Jag har mått illa hela dagarna länge, kräkts mycket och trodde inte jag skulle klara av yogan för gravida men under yogapasset  kom jag på mig själv med att illamåendet hade försvunnit och efter passet mådde jag så bra!"

"Mitt immunförsvar har blivit bättre. Jag brukar vara känslig men har nu klarat mig från större infektioner"

"Jag sover så gott efter yogan hos dig - den är underbar för sömnen"

"Efter yogan känns det som jag kommit hem i kroppen"

"Jag kan höra min inre röst högre och lyssna till mina behov bättre efter yogan"

"Äntligen, har jag fått redskap och värdefull information och tips för att läka och förstå hur stressen har påverkat mig. Detta borde alla erbjudas om har stressproblematik eller utmattningssyndrom."

"Efter yogan blir det yttre surret lite tystare och tankarna kan stilla sig mer"

"Jag får med mig redskap från yogan som jag kan använda hemma för att ex hantera situationer när stressen ökar"

" Varje yogapass hos dig bjuder på en ny fantastisk erfarenhet - som en härlig dessert som man kan känna smaken av länge efteråt!"