Kursinformation

Alla yogakurser hos Yoga med hjärtat är terapeutisk yoga utifrån de-stress, självmedkänsla och upptäckten av din inre kraft och energi. En stund för dig där du får möjlighet att våga lyssna och lita till ditt hjärtas röst, där du går från huvudet in i kroppen. En stund för läkning, balans och välmående för hela dig fysiskt, mentalt och emotionellt.

 

YOGA De-stress & Healing 

Lugn, energigivande och kraftfull Medicinsk Yoga. Terapeutisk yoga som medför stressreducering och harmoni på alla plan. Inriktning de- stress och läkning. Bra för hormonsystem, binjurar, hjärta, lungor, nacke och rygg. Yogan innefattar andningsträning, mjuka yogarörelser, avslappning och meditation. Behövs inga förkunskaper. Bra kurs om du är ex är sjukskriven för stressrelaterade problem men fungerar ypperligt för dig som helt frisk eller om du har andra problem också. Rabatt för pensionärer som anmäler sig till denna kurs.

* YOGA Wholeness & Compassion 

Mediyoga och Kundaliniyoga där vi går djupare utifrån det energimässiga synsättet med något mer krävande övningar och djupgående pass. Vi gör pass terminsvis utifrån olika system som ayurveda, de tio kropparna, hormonsystemet, chakrasystemet, inre kraft och balans för  femin & maskulin energi. Inga förkunskaper krävs behövs.

 

GRAVID -  Du är varmt välkommen till alla mina yogagrupper. Slå mig ett mail vilken grupp du anmält dig till så jag gör jag anpassningar för dig under passen.

 

KOM IHÅG ATT:

Du gör yoga så gott du kan,

det behöver inte vara perfekt.

Yogan är tillfället att släppa all prestation. 

Du tränar genom yogan att acceptera

 och bli medveten om dig själv, utan att döma dig själv.