Andningskonsultation

ANDNINGSKONSULTATION -  Har du upptäckt att du har svårt att dra djupa andetag, att du håller andan i vardagen, att det är jobbigt att andas eller upplever olika stressrelaterade besvär. Har du rädsla, oro, ilska, spänningar, svårt att slappna av - vägen genom - är genom den medvetna andningen. Vårt andetag är så mycket mer än att endast ubyte av syre/koldioxid ...  den är stor stor del av vårt välmående. Vårt andningsmönster förändras genom livet och när vi ex håller andan eller andas ytligt för att kontrollera känslor, försöker trycka bort dom eller går in i flyktbeteende,  sätter detta sig i din kropp. Din andning påverkar bl a lugn och harmoni i hjärnan, det är det enklaste och snabbaste verktyget för att påverka stress, blodtryck, immunförsvar, PH-värde i kroppen och ackumulation av kolesterol i blodet.
 
Under en konsultation utgår vi från din individuella andning och går igenom hur den påverkar din kropp och du få verktyg för hur du kan hjälpa dig själv genom instruktioner, andningsövningar och affirmationer. Du får med dig övningar och vid behov även ljudfiler.
 
Första konsultationen är ett längre besök där vi djupdyker i din hälsa och andningen djupgående påverkan, ca 11/2 h 995:- ink moms.
Återbesök ca 45 min, 695:- ink moms.
 
"The way we Breath is the way We live. The Breath is a map of our life."